" Ziua ma topeam de caldura, iar noaptea ma prapadeam de frig si-mi fugea somnul de pe ochi. "
Caldura, Calitate, Confort

Realizam orice model de semineu

folosind materiale de calitate

Seminee, sobe pe lemne, cosuri de fum

executate impecabil, rezistente pe viata

Seminee Decorative

Progresul tehnologic care a avut loc in domeniul termic in ultimii ani ne-a permis sa proiectam o intreaga gama de seminee false decorative, ideale pentru amenajarea cu stil a livingului sau oricarei alte incaperi din caminul tau, din Vaslui si orasele aferente!

In portofoliul nostru poti descoperi o multime de dispozitive eficiente, care atrag atentia prin stilul inedit si versatilitatea lor, prezentand totodata si optiunea de incalzire a spatiilor interioare mai reduse ca dimensiuni, sau a celor din mediul exterior! Iti punem la dispozitie seminee in diverse stiluri sau configurari, de perete sau incastrabile, pe colt sau drepte, si care incorporeaza o tehnologie performanta cu un aspect de flacara 3D, ecran LED si, optional, functie de sunet!

Ai posibilitatea de a te bucura de un astfel de sistem avansat, la pret ieftin, mic sau mare, pe diferite culori si cu imbracaminte din MDF, lemn sau imitatie de marmura!

BIOSEMINEE

 

 

Exploreaza o gama generoasa de dispozitive cu aspect inovativ si tehnologie avansata pe bioetanol, si care prezinta un design captivant, cu un aer elegant si forme minimaliste! Biosemineele sunt sisteme care nu necesita un cos de fum pentru a putea fi utilizate in siguranta si in mod eficient, devenind astfel ideale pentru bloc sau casa, cu diferite modele si configurari: tip portal (cu chenar/rama), in diverse culori (alb/maro/negru) si cu optiune de incorporare in mobila sau perete, la pret ieftin si atractiv, cu transport garantat in Vaslui si imprejurimi!

 

SEMINEE ELECTRICE

 

 

Amenajeaza-ti livingul sau camera de zi cu ajutorul unor dispozitive performante, cu tehnologie de fabricare avansata si care vor schimba instantaneu intreaga ambianta din incapere! Semineele electrice prezinta o functionalitate ridicata si un aspect care captiveaza, putand fi incastrabile in mobilier, drepte sau pe colt, cu imbracaminte din lemn, MDF sau imitatie de marmura, si cu functii suplimentare cum ar fi cea de sunet! Eficienta in generarea de caldura este datorata tehnologiei LED avansate, alaturi de un aspect ultra-realist 3D al flacarii, fiind astfel o varianta inovativa la clasicul semineu pe lemne si cu o mentenanta mult mai usoara! Poti alege modelul potrivit locuintei tale dintr-o selectie de dimeniuni si configurari, la pret ieftin, care vor transforma livingul tau intr-o oaza de liniste, fara efort si cu reziduuri minime de cenusa, disponibile pentru livrare in Vaslui si imprejurimi!

In functie de tehnologia pe care o folosesc, semineele electrice se pot diviza in doua categorii diferite si anume cele cu LED (gama TAGU) si cele cu VAPORI DE APA (Glow Fire), cea dintai cateogorie incluzand dispozitive extrem de eficiente in asigurarea necesarului termic in spatii mai mici ca dimensiuni si cu un impact pozitiv asupra mediului inconjurator, putand fi achizitionate in diferite modele si configurari: incastrabile sau de perete, cu rama MDF cu design clasic, modern, contemporan sau vintage, in diverse nuante (alb/maro/negru) si un efect de flacara ultra-realist si inedit! A doua categorie prezinta sisteme cu tehnologie performanta Opti-Myst, ce determina o imagine inconfundabila asupra flacarilor pe doua laturi diferite, putand fi astfel utilizate ca elemente de delimitare a doua incaperi!

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

 

Iti punem la dispozitie o multime de modele de seminee pe peleti, cu o performanta crescuta in generarea de caldura in mediul exterior, in serile mai friguroase, si ce confera un adevarat joc de lumini si o ambianta deosebita pe terasa sau foisorul din curtile sau gradinile din Vaslui si imprejurimi! Datorita sistemului automatizat pe care il incorporeaza, tot ce trebuie sa faci este sa asezi peletii in rezervorul semineului si, intr-un timp foarte scurt, te vei bucura de confort si o atmosfera placuta, dar si o imagine captivanta asupra flacarilor, multumita sticlei cu vedere panoramica 360!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

 

Adesea regasite si sub numele de fire pits, dispozitivele tip vatra pe lemne sunt alegerea ideala pentru oricine isi doreste sa aiba parte de confort termic in aer liber dar si de un element impresionant de design, care sa adauge o nota de eleganta terasei, foisorului, gradinii sau curtii! Functioneaza pe sistemul de ardere a lemnelor in bolul metalic, astfel generand o atmosfera primitoare la pret ieftin si accesibil!

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

 

 

Iti facem cunostinta cu varianta pentru exterior a biosemineului destinat spatiilor inchise, care prezinta un principiu de functionare asemanator, insa aduce in plus optiunea de a fi mutat sau pozitionat cu usurinta, in functie de necesitati sau preferinta, datorita mobilitatii pe care o prezinta!

 

INCALZITOARE PE GAZ

 

 

Exploreaza gama noastra de incalzitoare pe gaz cu aspect inovativ si o performanta dovedita in asigurarea necesarului termic in aer liber in Vaslui si zonele invecinate! Acestea folosesc propan-butan sau propan pur drept combustibil, la butelie, si o functionare optima, alaturi de un aspect impresionant al flacarii, putand fi achizitionate in diferite modele, marimi, design-uri sau culori, la un pret ieftin si transport garantat!